De Merkcoach

Persoonlijke coaching én een creatieve sparringspartner

begeleiding voor ondernemers

Ben jij een ervaren ondernemer en sta jij op een punt dat je verder wil groeien, maar hier niet meer tijd aan wil besteden? Mis jij overzicht om de volgende stappen te nemen en heb jij behoefte aan structuur? Ik kan jou helpen!

Focus is het allerbelangrijkste. Door 1-op-1 coaching en mij als creatief sparringspartner aan jouw zijde, geef ik je handige tools om efficiënter te kunnen werken, gerichter marketing in te zetten en vol vertrouwen te bouwen aan de toekomst.

We gaan samen aan de slag en ik ga je alles leren wat ik de afgelopen 15 jaar heb geleerd én toegepast in mijn ontdekkingsreis als marketingprofessional.

Haal het maximale uit jouw merk

Als eerste vind ik het belangrijk om van jou te horen waar je tegen aan loopt. Ben je zelfstandig ondernemer met een aantal medewerkers in dienst en gaat het eigenlijk best wel ok? Maar je hebt het gevoel dat er nog veel meer in zit, je weet alleen niet hoe? Vind je marketing maar complex? Of ben je juist heel actief, met Facebook, Instagram, LinkedIn, elke week een blog en overweeg je nu met podcasts te starten?

Niet doen! Samen nemen we eerst een stap terug voor jouw toekomst vooruit. We gaan op zoek naar jouw merkessentie, jouw kern om een stevig fundament te bouwen voordat we de volgende stap nemen.
DM-logo_M-primair

Een 1-op-1 begeleidingstraject is maatwerk en duurt in basis 10 weken. In deze 10 weken ga je ook zelf aan de slag, met opdrachten voor jouw organisatie en leer je in 10 weken wat ik in de afgelopen 15 jaar heb geleerd. Van A tot Z, een fundament bouwen voor jouw merk tot aan een concreet marketingplan voor een heel jaar.

Tijdens deze 10 weken hebben we 3 keer contact met elkaar, waar je al je vragen kan stellen, maar waar ik je vooral ga uitdagen, prikkelen, stimuleren én we gaan samen de leukste creatieve ideeën bedenken waardoor ook jij marketing echt leuk gaat vinden!

Tussendoor ontvang je opdrachten, tips & tricks, werkbladen en handige invulsheets. Alles wat je maar nodig hebt om structuur aan te brengen ontvang je van mij.

Voor wie is het?

 • Ervaren ondernemers met minimaal 3 jaar ervaring en toe zijn aan de volgende stap met hun onderneming.
 • Marketingmedewerkers in loondienst die toe zijn aan een professionaliseringsslag voor hun werkgever en daarbij begeleiding zoeken van een strategisch marketingpartner.
 • Je bent bereid om open te staan voor nieuwe inzichten, om alles te leren over marketing en dit in de praktijk toe te passen.

 • Wat levert het op?

 • Een pragmatisch én creatieve sparringspartner gedurende het traject.
 • Inzicht in o.a. jouw merkpropositie, doelstellingen, doelgroepen en marketingboodschappen.
 • Je kan zelf een jaarkalender maken voor al jouw marketingactiviteiten (met mijn kant-en-klare planners).
 • Je kan een marketingbudget opstellen (met mijn kant-en-klare budgetsheet).
 • Je hoeft nooit meer zorgen te maken over content, je ontvangt voldoende creatieve ideeën voor een heel jaar.
 • Mijn marketingkennis van de afgelopen 15 jaar gebundeld in een praktisch en overzichtelijk programma.

 • Wat zit er in?

 • In 10 weken plannen we 3 sessies.
 • Ik verdiep me in jouw bedrijf, jouw branche en jouw markt om jouw behoefte volledig te begrijpen.
 • 1-op-1 begeleiding is maatwerk en daarom bied ik de mogelijkheid om jou te begeleiden waar je veel zelf leert of we gaan juist veel samen aan de slag waar ik het voor jou uitwerk. In een eerste kennismaking bepalen we wat jij nodig hebt.
 • Ik sta gedurende het traject altijd voor je klaar voor al je vragen.

 • Dit zeggen klanten over De Merkcoach

  Ingrid Bloemers
  Ingrid de Jong-Bloemers
  van School's Cool

  “Ons marketingplan en positionering is naar de stakeholders duidelijk en pakkend neergezet.”

  Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan?

  Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan, ben jij er helemaal klaar voor om door jouw glazen plafond te breken?

  Stuur mij een bericht met jouw grootste uitdaging en ik neem contact met je op om af te stemmen of ik de juiste persoon ben om van jou een echte marketingexpert te maken. Het allerbelangrijkste vind ik dat we beiden het idee hebben dat ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

  Met een eerste kennismaking kan jij je verwachtingen kenbaar maken en weet ik wat voor begeleiding het beste bij deze verwachtingen past.

  Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met je op.