De Merkcoach

De Merkcoach Business Booster

gun jouw bedrijf een boost

Soms heb je behoefte om een keer met iemand te sparren om jouw business een boost te geven. Je bent zelfstandig ondernemer en hebt het idee dat je met oogkleppen oploopt. Je loopt vast in je eigen creativiteit en hebt geen idee welke kant je op moet. Je zit met een bepaald vraagstuk en je hebt behoefte dat een marketingexpert met een frisse blik naar kijkt en er nieuwe energie en creativiteit aan toevoegt.

Speciaal voor deze groep ondernemers bied ik een eenmalige intensieve sessie aan, de zogeheten Business Booster.

"Ik word weer helemaal blij van alle nieuwe inzichten en keuzes die ik kan maken"

Hoe werkt het?

  • Je deelt jouw vraagstuk van te voren met mij, per mail of telefonisch, d.m.v. invullen van het intake formulier.
  • Ik verdiep me grondig in jouw markt en jouw onderneming.
  • Er volgt een online 1-op-1 sessie van circa 1 uur waarin ik je hoop te inspireren, te prikkelen, om op een andere manier naar jouw onderneming te kijken. Ik deel mijn bevindingen van de huidige situatie en ik deel mijn creatieve ideeën voor jouw grootste uitdaging.
  • Je ontvangt de resultaten uitgewerkt per mail in een verslag, waardoor jij tijdens de sessie niet je aandacht bij het maken van aantekeningen hoef te houden, maar mee kan doen met de sessie.

Ben jij klaar om jouw business een boost te geven?

Heb jij behoefte aan een creatieve sparringspartner? Sta je open voor nieuwe inzichten maar heb je geen tijd voor een uitgebreide marketing coachingsprogramma? Heb je 1 vraagstuk waar je graag in korte tijd veel energie voor wil krijgen om daarna zelf aan de slag te gaan? Dan is deze Business Booster echt wat voor jou!

De investering is €398,- ex BTW.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met je op

Dit zeggen klanten over De Merkcoach

Sylvia van Zweeden

“Jolanda bereidt zich goed voor op het gesprek waardoor ze heel snel en scherp de vinger op de 'pijn' punten kan leggen."