De Merkcoach

TIjdelijk behoefte aan extra marketingkennis?

flexibele marketingexpert

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het uitvoeren van jouw marketingplan? Of heb je een complex marketingvraagstuk waar je begeleiding voor zoekt?

Wellicht heeft jouw marketingafdeling tijdelijk ondersteuning nodig door beperkte bezetting? Kan je de creativiteit en structurele manier van werken van een ervaren marketingexpert goed gebruiken?

Ik sta voor je klaar en bespreek graag alle mogelijkheden met je.

Ik sta voor je klaar!

Ik kan jou helpen met strategische marketingvraagstukken, meedenken in marketingcampagnes en (her)positionering. Met mijn praktische werkwijze en mix van creativiteit, zorg ik dat de ideeën niet alleen op papier staan maar ook tot uitvoering komen.

Of heb je tijdelijk extra marketingkracht op de afdeling nodig? Ik kan in zeer korte tijd de problematiek en organisatie eigen maken en snel resultaten boeken.

DM-logo_M-primair

Dit zeggen klanten over De Merkcoach

babs_marketingninja
Babs van De Marketing Ninja

“Wat is het heerlijk samenwerken met Jolanda. Ze stemt nauwkeurig af, neemt grote verantwoordelijkheid voor haar werkzaamheden en resultaten, en is ook nog een erg gezellige teamgenoot! Ze heeft de schaarse maar ooh zo fijne combi van enerzijds analytisch en gestructureerd werken en anderzijds een creatief marketingbrein. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking!"

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Vul onderstaand contactformulier in of stuur me direct een mailtje en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail
Telefoon