De Merkcoach

Grote stappen snel thuis

Grote stappen snel thuis

Wil je wel snel thuis komen? Of wil je op avontuur om je horizon verbreden? 

Ik wist altijd heel goed wat ik wilde. Correctie, dat weet ik nog steeds. Alleen de manier hoe ik daar wil komen is wel veranderd. Ik ben altijd vol ideeën. Laten we een winkel beginnen, een vakantiehuisje opknappen, taartenworkshops geven, verhuizen naar de Veluwe. Vol enthousiasme ga ik aan de slag en heb ik heel Funda al afgestruind totdat ik van een koude kermis thuis kom. Ik kan geen huis vinden, het gaat niet lukken, het is niet haalbaar.

Die stip op de horizon die ik had gezet, was niet aan de horizon, maar die had ik voor de deur geplaatst zodat ik dacht dat ik maar 1 deur hoefde te openen en dan was ik er al.

Totaal. Niet. Realistisch.

Door het nemen van deze veel te grote stappen, werd ik eigenlijk alleen maar meer gefrustreerd. Waarom lukte niet wat ik had bedacht, waar ik vol enthousiasme aan was begonnen? Bij de ontwikkeling van De Merkcoach heb ik voor het eerst kleine stapjes genomen. Elke stap die ik zet, is haalbaar, overzichtelijk, weloverwogen en realistisch. Bij elke stap kan ik trots zijn dat ik er weer eentje gezet heb. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik een pad bewandel waar ik stevig in mijn schoenen sta. Een pad die van mij is en die ik zelf heb bepaald. Het pad waar ik helemaal voor ga.

Tijdens mijn eigen coach traject bij Spring, heeft Mieke een tekening gemaakt van al haar bevindingen. En het allermooiste vond ik dat ook zij zag dat ik met kleine stapjes het beste mijn doel bereik.

En die stip? Dit zet ik nog steeds. Alleen niet meer aan de horizon of vlak voor de deur. De stip ligt in het vizier, het pad ernaartoe is uitgestippeld en de stenen heb ik in bezit om telkens er eentje bij te leggen.


Bepaal jij je eigen pad?
Of laat je je beïnvloeden door alle meningen van anderen? Heb jij het gevoel dat je nog zoveel stappen MOET nemen om je doel te bereiken? Heb je überhaupt wel een doel voor ogen die je wil bereiken?

Ik heb een programma ontwikkeld waarin ik je stap voor stap meeneem om jouw merk te bouwen voor de toekomst. We nemen eerst een stap terug, bepalen jouw fundament van jouw merk, jouw essentie, jouw kracht waarmee je de plek in de markt bepaalt. Het programma is volledig opgebouwd uit kleine stapjes, die je uiteindelijk tot een overzichtelijk en compleet marketing plan brengen waarmee je jouw stip op de horizon meer in het vizier krijgt.

Wil jij ook aan de slag met jouw merk? Maar dan op een manier waar je rust en overzicht van krijgt? Dan is mijn programma: Word jouw eigen marketingexpert echt wat voor jou! Hierin neem ik jou, stap voor stap, mee in het bepalen van jouw ideale klant op de manier die daar het beste bij past. Ben jij ook benieuwd wat kleine stapjes voor grootste resultaten voor jou kan opleveren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.