De Merkcoach

ALLES VOOR JOUW MERK ONDER ÉÉN DAK

Projectmanagement voor
jouw marketing

Marketing is een middel om jouw bedrijf te laten groeien, nieuwe klanten aan te trekken of een gehele nieuwe positie in de markt te veroveren. Het helpt naamsbekendheid vergroten en traffic naar jouw website of vestiging te realiseren. Dat los je niet op door alleen maar aan zichtbaar te zijn.

Dit realiseer je door de juiste boodschap, op het juiste moment, tegen de juiste persoon, via het juiste middel in te zetten. Na het opzetten van een strategisch marketingplan, ben je klaar om aan de slag te gaan. Heb je geen marketing medewerkers in dienst om het plan uit te voeren en mis je de juiste creatieve partners?

Het Merkhuis biedt alles voor jouw merk onder één dak: Alle creatieve makers die je nodig hebt om jouw marketingplan met succes uit te voeren.

JOLANDA-039

Het Merkhuis heeft met zorg de beste creatieve makers geselecteerd: copywriters, fotografen, vormgevers, dtp’ers, webbouwers, social media experts en drukwerk. Kortom, alles wat je nodig hebt om marketingplannen tot leven te brengen. Ieder creatief heeft zijn eigen specialisme en ervaringen in specifieke branches en ik zorg voor de beste selectie voor de uitvoer van jouw marketingplan.

Om te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, zorg ik voor de projectmanagement, bewaak ik de planning en draag ik zorg voor de kwaliteit. Alles om jou te ontzorgen met als doel het opleveren van die opvallende campagne, bijzonder drukwerk of direct mailing om jouw bedrijf te laten groeien.

Het Merkhuis is het tweede label naast De Merkcoach. Hiermee bied ik niet alleen het realiseren van een strategisch en creatief marketingplan, maar ook de uitvoering hiervan. Ik ontzorg jou volledig samen met mijn netwerk van creatieve makers.

Heb jij een marketingvraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, zoek je een marketing sparringspartner en iemand die jou volledig ontzorgt? Neem contact op voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.