De Merkcoach

Start binnenkort

‘Word jouw eigen Marketingexpert’ groepsprogramma

Speciaal voor startende ondernemers die niks over marketing weten en er alles over willen leren.


Slechts 5 plekken beschikbaar, vol=vol

Word je eigen marketingexpert

Samen aan de slag

Ben jij net gestart als ondernemer of heb jij een fantastisch idee voor een product of dienst en sta jij op het punt om hiermee aan de slag te gaan? En komen de eerste twijfels over hoe jij jouw product of dienst in de markt moet zetten? Heb je geen idee waar je moet beginnen en vind je het prettig om samen met andere startende ondernemers te sparren?

Dan is het groepscoachingsprogramma ‘Word jouw eigen Marketingexpert’ echt wat voor jou!

Want ook jij kan marketingexpert worden. Zonder dat je daar jaren voor in de schoolbanken hoeft te zitten of duizenden euro’s hoeft te besteden aan een marketingbureau die het voor je doet.

Ik ga je als eerste leren hoe je vanuit jouw eigen kracht de juiste keuzes kan maken. Dat je kiest voor de klanten waar jij energie van krijgt en dat je je richt op waar jij gelukkig van wordt.

Daarna leer ik je alle stappen in de juiste volgorde te nemen om tot een concreet plan te komen om jouw product of dienst in de markt te zetten. Welke boodschap vertel je aan welke doelgroep via welk middel? Geen chaos meer in het opstarten van jouw onderneming, maar structuur door een duidelijk stappenplan.

"Sta je wel eens stil bij jouw keuzes?"

Positionering

In marketing gebruiken we veel vaktermen en eentje is heel belangrijk om te onthouden, namelijk jouw positionering, oftewel jouw plek in de markt. 

Jij kiest met welke klanten je het liefste wil werken en jij kiest met welk product of dienst je de markt op gaat. 

Als jij de juiste positionering hebt bepaald, dan weten deze klanten ook wat ze van jou kunnen verwachten. Alles wat ze van jou zien  klopt met elkaar. En daarmee trek je juist die klanten aan, die jij ook graag aan wil trekken. Dat is de basis voor het bouwen van elk merk.

zet de eerste stap

Groepsprogramma

Voor wie is het?

 • Je bent in loondienst en heb je een fantastisch idee om te gaan ondernemen maar je hebt geen idee hoe.
 • Of je hebt al de stap genomen in het ondernemerschap, maar heb je totaal geen idee welke stappen je kan maken in het vinden van de juiste klanten.
 • Je vind het prettig om samen met andere startende ondernemers te sparren, van elkaar te leren en vooral ook elkaar te motiveren.
 • Wat levert het op?

 • Een concreet en overzichtelijk marketingplan voor de komende 1-3 jaar.
 • Duidelijk inzicht in jouw kernkwaliteiten, jouw merkessentie, waar jij jouw merk op kan bouwen voor de komende jaren.
 • Al mijn marketingkennis van de afgelopen 15 jaar gebundeld in begrijpelijke taal.
 • Jij bent na 10 weken in staat om al jouw marketingactiviteiten op te stellen in een plan én uit te voeren door alle tips & tricks die je van mij leert.
 • Wat zit er in?

 • Je ontvangt gedurende 10 weken: 3 werkboeken, een handige Marketing ABC, duo-opdrachten en ontzettend veel bonusmateriaal zoals een budgetsheet, jaarkalender en nog veel meer (!) om jou structuur te geven.
 • Toegang van de gesloten Facebook community De Merkcoach Online Academie, waar je al je vragen, twijfels en successen kan delen met andere deelnemers van het programma.
 • Wekelijks live Q&A met mij.
 • Inschrijven voor de wachtlijst

  Ben je benieuwd of het groepsprogramma iets voor jou is? Plan direct een korte kennismaking in met mij en dan komen we erachter of het programma bij jou past.

  Door je in te schrijven voor de wachtlijst zit je nog nergens aan vast. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van de volgende startdata en wanneer de inschrijving voor het groepsprogramma start.

  Er zijn slechts 5 plekken beschikbaar en de sessies vinden op een vaste dag op een vast tijdstip in de week plaats.

  De investering voor het volledige groepsprogramma zijn € 497,- exclusief BTW.

  Ken je kracht

  Jij weet als geen ander waar je kracht ligt. Maar weten jouw potentiële klanten dat ook? Hoe breng je die boodschap over? Hoe hard je ook probeert, het lukt je maar niet om de juiste klanten aan te trekken of de boodschap juist over te brengen. Veel ondernemers slaan een hele belangrijke stap over. Hoe wil je je positioneren in de markt? Lastig om te bepalen? Zeker! Moeten we het daarom maar overslaan? Zeker niet!

  Bepaal je pad

  Bepaal zelf hoe jij jouw ideale klant wil bereiken. En dan niet iedereen, nee alleen die klanten waarmee jíj wil werken, waar jij energie van krijgt. Dat wil toch iedereen? Leer hoe je een passend (marketing)plan kan opstellen. Wat wil je binnen een jaar bereiken? Binnen 3 jaar? Welke boodschap past daarbij, maar ook welk dienstenpakket past bij welke type klanten? En waar zijn die klanten dan?

  Maak je merk

  Nog nooit was jouw marketing aanpak zo professioneel. En dit heb je allemaal zelf gedaan. Jij gaat je merk maken in de markt die jij wil. Je leert slimme manieren van plannen en structuur brengen aan je activiteiten. En welk budget past hier bij? Hou meer tijd over voor jouw onderneming en besteed de tijd aan marketing zo efficiënt mogelijk. Dat willen we toch allemaal?