De Merkcoach

Wie is de persoon achter De Merkcoach

Over mij

Ik ben Jolanda

Leuk dat je meer over mij wilt weten.

In een notendop kan je mij omschrijven als: Marketingexpert, creatief doener en structuurjunkie. En mijn beste vrienden zullen daar vooral nog aan toevoegen dat ik heel nuchter en direct ben.

Met mijn jarenlange marketing ervaring, opgedaan bij meerdere grote retail-organisaties, in combinatie met mijn gestructureerde skills, help ik organisaties om ook hun eigen pad te kiezen en vol vertrouwen de toekomst tegemoet te zien.

Dol op structuur! Zelfs zoveel dat ik heel gelukkig word als ook jij geen chaos meer ervaart maar juist het gelukkige gevoel van overzicht en structuur.

DM-logo_M-primair
Ik help je graag je eigen marketingexpert te worden

Mijn motivatie

Al sinds ik een klein meisje ben wilde ik alles zelf doen en als ik niet wist hoe, dan zocht ik wel een manier om het toch voor elkaar te krijgen. Ik kon het zo gek niet bedenken, of ik ging wel op onderzoek uit. En dat doe ik nu nog steeds. Niets is onmogelijk, totdat het tegendeel is bewezen.

De creativiteit uit zich op verschillende manieren. Ik bruis van de creatieve ideeën, niet alleen op papier, ook in de uitvoering. Ik kan een 3-laagse taart voor je maken, of een volledige bruiloft organiseren, inclusief die taart en alle versieringen, ik regel en maak het allemaal. En ik heb dat zelfs gedaan voor mijn eigen bruiloft. Waar menig bruid niet aan wil denken, stond ik de avond ervoor nog onze eigen bruidstaart te bakken. En afwerken doen we natuurlijk gewoon de ochtend zelf. 

Ik draai nergens om heen, hou niet van wollige taal of mooimakerij en kan wel zeggen dat ik echt een nuchter persoon ben. Waar ik in geloof ben ik heel enthousiast over. Als ik twijfels heb over de geloofwaardigheid, dan zal je dat ook altijd direct merken aan mij.

En ik zou nooit De Merkcoach zijn begonnen als ik geen passie had voor het marketingvak. Want voor mij is marketing het leukste wat er is! Van niks iets maken, creëren, kneden en vormgeven. Dat doe ik het liefste voor mezelf en zeker ook voor jou.

"Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk wel dat ik het kan"

Wil je ook aan de slag met jouw merk?

Neem dan nu contact met me op!